Задържаха мъж, пребил детето си
Заплашил жена си с убийство с думите „Ще те гръмна с помпа в гърдите„ Насилникът се заканил, че ще гръмне с „помпа в гърдите“ жертвата си Мъж, пребил 9-годишно дете и жена, която освен това заплашил с убийство, е задържан и обвинен за лека телесна повреда в условията на домашно насилие и закана за убийство, съобщиха […]

Заплашил жена си с убийство с думите „Ще те гръмна с помпа в гърдите

Насилникът се заканил, че ще гръмне с „помпа в гърдите“ жертвата си

Мъж, пребил 9-годишно дете и жена, която освен това заплашил с убийство, е задържан и обвинен за лека телесна повреда в условията на домашно насилие и закана за убийство, съобщиха от Софийската районна прокуратура (СРП).

Й.Д. ще отговаря пред Темида за това, че на 10 януари към 22.30 ч. в кв. „Гоце Делчев“ в столицата е нанесъл удари на малкия М.Д., в резултат на което момчето е получило оток на рамото, охлузване и кръвонасядане на лявата мишница.

Същевременно от неустановена дата до 10 януари мъжът нанасял системен побой на Р.Я. като накрая я заплашил с думите: „Ще те гръмна с помпа в гърдите„. От СРП подчертават, че заканата би могло да възбуди основателен страх у жената за нейното осъществяване.

От прокуратурата не посочват какви са родствените връзки между мъжа, жената и детето, но най-вероятно става дума за семейство или за двойка, която живее заедно. Не е ясно дали и двамата възрастни са родители на детето.

Мъжът е задържан на 72 часа, а предвид високата обществена опасност на деянията утре ще бъде внесено искане в съда за налагане на постоянен арест.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук