Арман Бабикян: От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не искат честни избори
ГЕРБ не искат под никаква форма да подменят всички методи, които те използват за манипулиране и злоупотреби по време на изборите „Хората от ГЕРБ, които посетиха сградата на президента решиха да използват присъствието си, за да атакуват държавния глава, обяснявайки му, че се занимава с внушения и манипулации, че изборите ще бъдат нечестни и ще […]

ГЕРБ не искат под никаква форма да подменят всички методи, които те използват за манипулиране и злоупотреби по време на изборите

Хората от ГЕРБ, които посетиха сградата на президента решиха да използват присъствието си, за да атакуват държавния глава, обяснявайки му, че се занимава с внушения и манипулации, че изборите ще бъдат нечестни и ще бъдат купени. Внушенията, че ще има манипулации на изборите битуват в българската политическа практика от десетки години и практиката е на ПП ГЕРБ, която е власт. Никой от управляващите не трябва да се сърди, че хората са убедени в тяхната непочтеност. Това го казаха и десетки хиляди протестиращи„.

Това каза Арман Бабикян от „Отровното трио“ във видео, споделено във Фейсбук.

Намери се кой да го каже. Цвета Караянчева, която дори не знае къде е Пекин. Тя започна да говори за манипулации. А как може да бъде манипулиран човек, който дори не може да организира световните столици в главата си„, каза още той.

От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не искат под никаква форма да подменят всички методи, които те използват за манипулиране и злоупотреби по време на изборите. Когато имаш стотици хиляди невалидни бюлетини и сгрешени протоколи, би трябвало да не живееш в България, за да не знаеш за какво става въпрос„, допълни Бабикян.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук