Снимка на Лили Иванова като гимнастичка в Русе взриви фейсбук
Почитателка на Лили Иванова публикува нейна снимка, направена през далечната 1952 г. на стадиона в Русе, и я постна в една от многобройните фейсбук фен групи Тогава иконата на българската поп музика е станала републиканска шампионка по спортна гимнастика младша възраст. Това е по времето, когато художествената и спортната гимнастика все още са минавали за […]

Почитателка на Лили Иванова публикува нейна снимка, направена през далечната 1952 г. на стадиона в Русе, и я постна в една от многобройните фейсбук фен групи

Тогава иконата на българската поп музика е станала републиканска шампионка по спортна гимнастика младша възраст. Това е по времето, когато художествената и спортната гимнастика все още са минавали за един спорт, пише „24 часа“.

В мемоарите си Лили Иванова наистина споменава, че е била спортистка като ученичка, а първата ѝ детска мечта била да стане балерина. Тя се хвали, че е играла земна гимнастика, прескачала е коза, правила е съчетания на греда и с лента и е била доста гъвкава и силна. Не е ясно защо, навлизайки в пубертета, се е отказала.

Снимката, която е доста захабена, е изровена вероятно от стар семеен албум. Фенката ѝ твърди, че на гърба пише “Лили Иванова, 13 години, 1952 г.”. Което потвърждава за сетен път, че няма лъжа и измама с рождената ѝ година – тя наистина е 1939-а.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук