Военнослужещ даде паричната си награда от Йордановден на болно дете
След репортаж на bTV за дете с левкемия, което спешно се нуждае от терапия, снайперист от българската армия, извадил кръста на Богоявление, дари наградата си за лечението на момчето За първа година Димитър Демирев хваща кръста на Йордановден в хасковското село Добрич. Кръстът върви с парична награда, събрана от кметството и бизнеса, разкрива bTV . […]

След репортаж на bTV за дете с левкемия, което спешно се нуждае от терапия, снайперист от българската армия, извадил кръста на Богоявление, дари наградата си за лечението на момчето

За първа година Димитър Демирев хваща кръста на Йордановден в хасковското село Добрич. Кръстът върви с парична награда, събрана от кметството и бизнеса, разкрива bTV .

Снайперистът от 38 Механизиран батальон в Стара Загора я отказва. „Не е добре християнските празници и вярата да се превръщат в комерсиален празник. Тези пари ще отидат на някой, който има нужда“, казва Демирев.

Парите ще помогнат на 10-годишния Денислав Георгиев,. За него войникът разбира ден по- рано от репортаж, в който бащата на детето моли за помощ.

До трансплантацията на стволови клетки на Денислав в Израел остава седмица. Дотогава семейството разчита да събере цялата сума за лечението – 200 000 долара.

Ако искате да се включите в борбата на Дени срещу болестта, ето данни за сметката, на която можете да дарите средства:

Дарителска сметка: BG08UNCR70001524243279

БАНКА: UniCredit Bulbank

Титуляр: Денислав Димитров Георгиев https://www.facebook.com/groups/138562283481615/about – линк към благотворителен онлайн базар, организиран в помощ на Дени.

Може да се дари още и през „Пейпал“: [email protected]

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук