Пламен Нунев обикаля села и паланки като панаирджийска мечка
Пламен Нунев разхожда министъра на спорта из селата в русенско Видимо е, че предизборната кампания за партия ГЕРБ вече е започнала. Пламен Нунев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев оглеждали терените, на които щели да се изградят нови спортни игрища в село Щръклево и градовете Борово и Бяла Двамата герберасти обикалят русенски села като панаирджийски мечки, за да се […]

Пламен Нунев разхожда министъра на спорта из селата в русенско

Видимо е, че предизборната кампания за партия ГЕРБ вече е започнала. Пламен Нунев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев оглеждали терените, на които щели да се изградят нови спортни игрища в село Щръклево и градовете Борово и Бяла

Двамата герберасти обикалят русенски села като панаирджийски мечки, за да се снимат на нивите, където евентуално щяло да има спортна активност.

В село Щръклево Красен Кралев се срещнал с кмета на Община Иваново Георги Миланов и кметът на Щръклево Цветелина Михайлова. Теренът там ще е непосредствено до училището, а Община Иваново ще изгради за собствена сметка и открито волейболно игрище.

В Борово новото футболно игрище ще е в района на съществуващия стадион. Кметът Валентин Панайотов показа на място терена и заяви намеренията на Общината да изгради в съседство площадка за волейбол и тенис на корт, както и баскетболно игрище.

Кметът на Бяла Димитър Славов показа на министър Кралев мястото, предвидено за нов футболен терен, в близост до басейна, стадиона и съществуващите спортни игрища.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук