Патриоти: ВМРО пак пръскат с маркучи от централата си на „Пиротска“
Долнопробен екшън пред централата на партията се разигра тази вечер Неприятни ситуации се разиграха пред централа на ВМРО в София. Протестиращи решиха да отидат до офиса на партията, който се намира в началото на столичната улица „Пиротска“, предава извънредно Блиц. На входа на централата на ВМРО те залепиха памперси. Това обаче никак не се понрави на […]

Долнопробен екшън пред централата на партията се разигра тази вечер

Неприятни ситуации се разиграха пред централа на ВМРО в София. Протестиращи решиха да отидат до офиса на партията, който се намира в началото на столичната улица „Пиротска“, предава извънредно Блиц.

На входа на централата на ВМРО те залепиха памперси. Това обаче никак не се понрави на привържениците на партията, които бяха в централа.

Няколко от членовете на ВМРО се показаха през прозорците на сградата и започнаха да поливат протестиращите с вода от маркучи.

БЛИЦ припомня, че подобен екшън се разигра пред сградата на ВМРО и в началото на ноември 2020 година.

Тогава протестиращи нападнаха сградата на партията, но този път бяха изненадани като бяха обстрелвани от самата централа на ВМРО с пиратки, димки и бомбички, а от един от прозорците бе изкаран и маркуч, с който хората бяха поливани.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук