Караянчева: Парламентът има готовност за спешни промени в Изборния кодекс
Според нея промените могат да бъдат направени дори по време на предизборната кампания Парламентът има готовност за спешни промени в Изборния кодекс, така че да бъде гарантирано правото на глас на болни от COVID-19 и карантинирани. Това заяви в Кърджали председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, цитирана от БНР. Председателят на парламента добави, че се […]

Според нея промените могат да бъдат направени дори по време на предизборната кампания

Парламентът има готовност за спешни промени в Изборния кодекс, така че да бъде гарантирано правото на глас на болни от COVID-19 и карантинирани.

Това заяви в Кърджали председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, цитирана от БНР.

Председателят на парламента добави, че се очаква становището на здравните власти. Според нея промените могат да бъдат направени дори по време на предизборната кампания.

Карачаянчева призова президента Румен Радев да посочи защо иска промяна в датата на изборите, които той анонсира, че ще насрочи за 28 март.

Вчера президентът Румен Радев, който проведе консултации за вота, посочи, че все още няма достатъчно информация, за да може да вземе информирано решение за кога да насрочи изборите. 

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук