58 на сто от французите не желаят да се ваксинират
Франция е на едно от последните места по имунизации срещу коронавируса в Европа. Около 500 души са били ваксинирани във Франция до неделя вечерта. Това са предимно хора в старчески домове и служителите, които работят в тях. Това показват последните официални данни, съобщи кореспондентът на Нова телевизия от Париж в ефира на „Здравей, България“. 58 […]

Франция е на едно от последните места по имунизации срещу коронавируса в Европа. Около 500 души са били ваксинирани във Франция до неделя вечерта. Това са предимно хора в старчески домове и служителите, които работят в тях. Това показват последните официални данни, съобщи кореспондентът на Нова телевизия от Париж в ефира на „Здравей, България“.

58 процента от французите са посочили, че не желаят да се ваксинират срещу COVID-19. В страната има голямо недоверие към имунизацията като цяло. Страната е на едно от последните места по ваксиниране в Европа.
В страната все още липсват изградени ваксинационни центрове и логистиката при разпределението на медикаментите върви бавно.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук