Елена Гунчева: Колко ни струва нарцизимът на Борисов?
Онуй пак хвърка с хеликоптер. Да инспектирал, видиш ли, АМ „Тракия“ как вървяло строителството. Все едно нещо разбира от строителство или пък от каквото и да било освен от кражби и корупция Но нарцисизмът е тежко заболяване и изисква ежедневна психотерапия, за която очевидно трябва да плаща държавния бюджет, тоест всички ние. Хеликоптери за болници […]

Онуй пак хвърка с хеликоптер. Да инспектирал, видиш ли, АМ „Тракия“ как вървяло строителството. Все едно нещо разбира от строителство или пък от каквото и да било освен от кражби и корупция

Но нарцисизмът е тежко заболяване и изисква ежедневна психотерапия, за която очевидно трябва да плаща държавния бюджет, тоест всички ние.

Хеликоптери за болници и спасителни служби няма. Още е пресен примерът от онзи ден, когато липсата на хеликоптер проточи намирането и спасяването на туристите под връх Ботев и вероятно това забавяне стана причина за смъртта на човек. Но пък хеликоптер за личното его на Онуй винаги се намира. Там никой дори не смее да пита колко струва Онуй да се прави на Батман и Спасител!

Само, че аз поставям въпроса – колко струва на час горивото и другите разходи за разходките на Онуй! Колко ни струват воайяжите с джипката с все охрана на НСО и патрулни автомобили? Колко ни струват „инспекциите“ Му, нищо, че нищо не разбира. Дори Тодор Живков с полупроводниците и проводниците ми изглежда вече истински мислител и интелектуалец в сравнение с личния му шофьор, който премиерства в момента.

Въпросът как се позволява на Онуй да кара специализираният транспорт на НСО отдавна се поставя, а службата се прави на ударена с мокър парцал, защото там явно мъже не работят. А обслужващ персонал на Онуй да му подават кърпички и да Му осигуряват фон за фотките с матриЯла.

Затова, задавам въпроса: Колко на година от държавния бюджет ни струва нарцисизма на Онуй и колко хеликоптера за спасяване на човешки животи могат да се купят с тези пари!!!

Елена Гунчева

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук