Хасан Азис за 31 години ДПС: България се нуждае от силни политици, за да има работещи институции
„България се нуждае от силни и мислещи политици, за да има работещи институции! ДПС  е институция, която е оформена във времето  от идеалите на ежедневните активисти и избиратели. Тук трябва да изведем на преден план Българския етнически модел, защото той ускорява развитието ни в европейската общност. За ДПС са важни толерантността, обединението и заедността, ДПС гледа напред, […]

„България се нуждае от силни и мислещи политици, за да има работещи институции!

ДПС  е институция, която е оформена във времето  от идеалите на ежедневните активисти и избиратели. Тук трябва да изведем на преден план Българския етнически модел, защото той ускорява развитието ни в европейската общност.

За ДПС са важни толерантността, обединението и заедността, ДПС гледа напред, учейки се от миналото и  гради  своята политика върху Конституцията, държавността и гражданите!“, с тези думи зам.-председателят на ДПС Хасан Азис честити на учредители, членове и симпатизанти на ДПС рождения ден на партията.

ДПС отбелязва 31-та си годишнина на 4 януари.

„През всичките тези години ДПС е важен фактор в политическата система на България, балансьор и основна сила за запазване на държавността и европейските политики.

Живеем във време на предизвикателства и непредвидени условия, тези условия повече от всякога изискват сътрудничество, единство и консенсус между хората и институциите“, отбелязва още Хасан Азис и продължава:

„Преди 31 години д-р Ахмед Доган създава Движението за права и свободи и днес е един от важните дни, в който трябва да отдадем заслуженото на нашия Почетен председател. Той създава партия, която носи със себе си политическа стабилност и заедност, и за пореден път  – силата на нашето обединение вдъхва вяра в необратимостта на демократическите  процеси в България.

През последните 31 години мотивирахме хиляди български граждани  да започнат да мислят за себе си, за силата си, за единството и за защита на държавността. Много млади хора се осмелиха да си представят света не такъв какъвто е бил, а такъв какъвто трябва да бъде. Тази енергия  е насочена към политическия живот на България и мотивира за граждански дълг. Време е да признаем, че успеха на България се крие зад силното партньорство между младежкия идеализъм и  политическия опит и мъдрост, които идват с възрастта“.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук