Простреляха жена навръх Нова година, докато играе хоро
Тежкият случай е заснет случайно с мобилен телефон Шокиращ инцидент в Ловеч! Жена беше простреляна, докато играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е заснет случайно с мобилен телефон, съобщи NOVA. Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на града. В първите минути от новата година съседи се събират, за да […]

Тежкият случай е заснет случайно с мобилен телефон

Шокиращ инцидент в Ловеч! Жена беше простреляна, докато играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е заснет случайно с мобилен телефон, съобщи NOVA.

Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на града. В първите минути от новата година съседи се събират, за да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато изведнъж една от жените се свлича на земята. Първоначално хората смятат, че на 42-годишната Теодора й е прилошало. В последствие в Спешна помощ виждат продупченото й яке, както и следите от кръв.

„Гледахме ги как се веселят и виждам как политна и се свлече. То стана за секунди. В първият момент си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво”, разказа Неврие Сабриева – съседка на пострадалата.

Аз бях вътре в гаража и беше сложено за почерпка. Изведнъж ми казаха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че паднала. То в клипчето се чува, че някой отзад гърми. Може да е гръмнал някой на посоки”, смята Мирослав Тодоров – съпруг на простреляната.

Куршумът е 22 мм, все още не е изваден от тялото на жената, която обаче е без опасност за живота. Предполага се, че изстрелът е произведен случайно в разгара на празненството. От полицията и прокуратурата отказаха коментар.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук