Откриха жив и здрав мъж, обявен за убит навръх Коледа
Изчезналият Костадин Райков от Царево се криел във вила Изчезналият Костадин Райков от Царево е открит жив и здрав, съобщиха от МВР Бургас. Брат му Диян Райков съобщи в социалните мрежи, че 30-годишният мъж е видян за последно по пътя за село Велика на 26 декември. Там живеела приятелката му. „Предприети са множество оперативно-издирвателни действия, като […]

Изчезналият Костадин Райков от Царево се криел във вила

Изчезналият Костадин Райков от Царево е открит жив и здрав, съобщиха от МВР Бургас.

Брат му Диян Райков съобщи в социалните мрежи, че 30-годишният мъж е видян за последно по пътя за село Велика на 26 декември. Там живеела приятелката му.

Предприети са множество оперативно-издирвателни действия, като са разпитани живеещата на семейни начала с него, баща й и други познати. Локализиран е в района на вилна постройка в с. Велика, където се криел от дни. Според обясненията му, причина за изчезването е страх от саморазправа, след възникнал скандал с бащата на приятелката му. Мъжът не изчезва за първи път, като и в предишни случаи обясненията за постъпките му са били неадекватни и провокирани от употребата на алкохол„, съобщиха от МВР Бургас.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук