Европейски и междунродни партньори поздравиха ДПС за рождения ден
По повод 31-я рожден ден на ДПС, редица международни и европейски партньори поздравиха структурите на партията през Туитър и Фейсбук. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Председателят на Либералната мрежа на Югоизточна Европа Роман Якич поздрави партията, като написа: „От името на Либералната мрежа на Югоизточна Европа (ЛИБСЕН) бих искал да поздравя нашите приятели от […]

По повод 31-я рожден ден на ДПС, редица международни и европейски партньори поздравиха структурите на партията през Туитър и Фейсбук. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Председателят на Либералната мрежа на Югоизточна Европа Роман Якич поздрави партията, като написа:

„От името на Либералната мрежа на Югоизточна Европа (ЛИБСЕН) бих искал да поздравя нашите приятели от ДПС по повод 31-вата годишнина от учредяването на партията. Благодарим ви за свършената работа. Вие сте доказан защитник на човешките права и свободи. Не само в България, но и в региона и Европа. Респект!“

Президентът на партията АЛДЕ Ханс Ван Баален лично се обърна към председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, като го поздрави за гласуваното му доверие за втори мандат и пожела добри резултати на предстоящите избори.

„От името на Либералния интернационал пожелавам на ДПС успех в борбата с Ковид-19. Както и икономическо възстановяване за социалното благосъстояние на българския народ. Пожелаваме успех на предстоящите избори, за да увенчаете 31-годишната си борба за свободна и просперираща България.“ Това написа в Туитър Хакима Ел Хаите – Президент на Либералния интернационал.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук