Георги Гьоков: Не мисля, че ГЕРБ биха могли да спечелят изборите след масовите протести
Не си мисля, че ГЕРБ биха могли да спечелят изборите след масовите протести. Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ народният представител от ПГ на „БСП за България“ Георги Гьоков.„Разбира се, през тази изборна година, БСП не може да си поставя никаква друга цел, освен да спечели и двата избора. Първо парламентарните и след това президентските избори. […]

Не си мисля, че ГЕРБ биха могли да спечелят изборите след масовите протести.

Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ народният представител от ПГ на „БСП за България“ Георги Гьоков.
„Разбира се, през тази изборна година, БСП не може да си поставя никаква друга цел, освен да спечели и двата избора. Първо парламентарните и след това президентските избори. Хората в БСП сме наясно, че парламентарния вот ще бъде много сложен“, каза още Гьоков.

Той посочи, че ГЕРБ предизборно раздават много пари и то европейски за сметка на българските граждани и по този начин се опитват да печелят доверието им.
„Мисля, че българският народ не е глупав и той разбира за какво става въпрос. Единствената алтернатива, която виждам, а хората, с които съм разговарял, е БСП. Явяват се някакви други партии, по-скоро популистки, временни и конюнктурно създадени след недоволството на управлението. Те се мъчат да яхнат това недоволство и недоверие към управляващите. Мисля си, че българският народ е зрял след 30 и повече години демократични избори и може да различава популизма от истинската алтернатива“, изтъкна депутатът.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук