Опасна улична лампа на булевард „Родина“
Опасна улична лампа по бул. „Родина“ в Русе, в района на Военната рампа до поделението, всеки момент може да се стовари върху пешеходец или върху автомобил. Сигналът бе подаден от русенци, които коментираха, че въпросното бивше осветително тяло е в това състояние поне от година, пише Русе Медиа. Лампата е част от старото улично осветление, което […]

Опасна улична лампа по бул. „Родина“ в Русе, в района на Военната рампа до поделението, всеки момент може да се стовари върху пешеходец или върху автомобил.

Сигналът бе подаден от русенци, които коментираха, че въпросното бивше осветително тяло е в това състояние поне от година, пише Русе Медиа.

Лампата е част от старото улично осветление, което бе подменено преди повече от година. В участъка бе изградено ново ЛЕД осветление, но са останали няколко ел.стълба с прогнили и опасни корпуси. Този е най-фрапиращият, тъй като тялото се държи на „магия“ единствено на един проводник.

Според преминаващите по булеварда е трябвало служителите, работили при изграждането на трасето с новите лампи, да отстранят висящото тяло още тогава, за да не стане инцидент. И се надяват поне сега да бъдат предприети мерки.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук