Окончателно: БОЕЦ осъди МВР
АЙДЕ ЧНГ И НА МВР! Окончателно – БОЕЦ осъди МВР! СДВР излъга за „бомбите“ на Орлов мост. Ще се видим в съда и с Хаджиев. (документи) ВЕЧЕ разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите лагери на Орлов мост, СУ и МС е имало самоделни взривни устойства, но беше важно и да ги […]

АЙДЕ ЧНГ И НА МВР!

Окончателно – БОЕЦ осъди МВР! СДВР излъга за „бомбите“ на Орлов мост. Ще се видим в съда и с Хаджиев. (документи)

ВЕЧЕ разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите лагери на Орлов мост, СУ и МС е имало самоделни взривни устойства, но беше важно и да ги осъдим! И го направихме. БОЕЦ осъдихме СДВР – МВР!

Сутринта на 03.09.2020г, след първото „Велико въстание” СДВР даде брифинг, на който шефа на столичната полиция Георги Хаджиев заяви, че в палатките на Орлов мост, МС и СУ са укривани и намерени самоделни взривни устройства и коктейл „Молотов”, които са били предназначени за използване срещу полицията и това е дало основание на МВР за извършеният погром върху мирно протестиращите граждани, разбиване на блокадите и унищожаване на палатковите лагери.

БОЕЦ, като част от организаторите на протестите и блокадите поискахме официално информация от МВР, разобличихме и осъдихме СДВР!

В България и през 2021г. длъжностно лице от ранга на директора на най-голямата дирекция на МВР може публично, на нарочен брифинг и пред медии да клевети, лъже и набеждава и това не е нарушение на етичните правила за работа. Може да ни изкарва нас, протестиращите, терористи, лентяи, хора с аморално поведение. Криещи самоделни взривни устройства в палатките, на блокадите.

В България и през 2021г. такива, като старши комисар Георги Хаджиев, ще остават ненаказани и недосегаеми, заради извратеността на самата система, в която работят. Система, която не се подчинява на закона, на морала или на етични правила, а на едни други, неписани порядки – на нагаждачеството, на угодничеството и сервилността, на обслужването на по-горестоящия, за да може самата система да продължава да съществува в този й вид.

За разлика от много останали, нас от БОЕЦ неуспехите не ни отчайват и обезкуражават. Напротив! Още повече ни амбицират. Хаджиев, не сме те забравили, с теб ще се видим скоро в съда!

Битката продължава!

ГД „БОЕЦ“

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук