Любо Кольовски: Клонингите на Бойко са не само по-малко, но и много по-опасни от първообраза си!
Името на следващия премиер няма никакво значение при положение, че ГЕРБ продължава да е на власт Плъзнаха слухове, че следващият премиер на нещастната ни България ще се именува Томислав Дончев. Други спрягат името на още по-невзрачния и позабравен Николай Младенов, дете на БКП-номенклатурата. Ако можех да влияя по някакъв начин на генераторите на тези импровизации, бих ги […]

Името на следващия премиер няма никакво значение при положение, че ГЕРБ продължава да е на власт

Плъзнаха слухове, че следващият премиер на нещастната ни България ще се именува Томислав Дончев. Други спрягат името на още по-невзрачния и позабравен Николай Младенов, дете на БКП-номенклатурата. Ако можех да влияя по някакъв начин на генераторите на тези импровизации, бих ги посъветвал да се спрат, съветва журналистът Любо Кольовски с пост във Фейсбук.

И се аргументира така:

Защото името на следващия премиер, ако Бойко все пак сдаде поста си, няма никакво значение при положение, че ГЕРБ продължава да е на власт. Проблемът на България не е Бойко. Трагедията на България е Бойковщината и е без значение дали тя ще се представлява от Дончев, Младенов или някой бойкоподобен.

Увъртолването на някакви мними и въображаеми „алтернативи“ на Бойко, като Дончев и Младенов, още повече бетонират проклетото статукво и проклятието ГЕРБ. Клонингите на Бойко са не само по-малко, но и много по-опасни от първообраза си.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук