САЩ унищожиха ислямистка радиостанция в Сомалия
Самолет на Американските военновъздушни сили в Сомалия нанесе удар с четири крилати ракети по радиостанция, собственост на ислямистката терористична организация „Аш Шабаб“, съобщи сомалийският портал за новини Goobjoog News, цитиран от TACC и Агенция „Фокус“. Нападението, според него, е извършено на 1 януари. Радиостанцията в град Куньо Бароу е напълно унищожена. Няма данни за жертви. […]

Самолет на Американските военновъздушни сили в Сомалия нанесе удар с четири крилати ракети по радиостанция, собственост на ислямистката терористична организация „Аш Шабаб“, съобщи сомалийският портал за новини Goobjoog News, цитиран от TACC и Агенция „Фокус“.

Нападението, според него, е извършено на 1 януари. Радиостанцията в град Куньо Бароу е напълно унищожена. Няма данни за жертви.

Африканското командване на американските въоръжени сили (AFRICOM) все още не е публикувало никакви официални документи относно американския въздушен удар по радиостанцията, за което съобщават сомалийските новинарски портали.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук