Новогодишната програма на БНТ отвя конкуренцията
2021 година донесе отговор на най-коментираната тема в новогодишната нощ – празничните програми на големите телевизии. По традиция БНТ, bTV и Нова готвят големи шоу концерти със звезди и популярни тв лица. Тази година „драгият зрител“ е категоричен – най-интересна е била програмата на БНТ с водещи Александра Сърчаджиева и Руслан Мъйнов. Тя е привлякла […]

2021 година донесе отговор на най-коментираната тема в новогодишната нощ – празничните програми на големите телевизии. По традиция БНТ, bTV и Нова готвят големи шоу концерти със звезди и популярни тв лица.

Тази година „драгият зрител“ е категоричен – най-интересна е била програмата на БНТ с водещи Александра Сърчаджиева и Руслан Мъйнов. Тя е привлякла пред екрана 1 059 000 зрители и има рейтинг от 15,8 пункта, а аудиторният ѝ дял достига 41,23%. Това означава, че 41 на сто от телевизионните зрители в часовете между 22:00 и 0:00 са предпочели БНТ1.

Данните са на пийпълметричната агенция ГАРБ, която мери телевизионните рейтинги. Те бяха изнесени първо от шоумена Слави Трифонов в пост в неговата страница във фейсбук, а после потвърдени от ГАРБ за OFFNews.

В поста си Трифонов коментира, че в годините, когато екипът му е правил новогодишната програма на bTV, тя е била далеч пред конкурентните телевизии по резултати, а през 2020 остава далеч зад БНТ (таблица със сравнителни данни за 2018 и 2020 година вижте по-надолу).

Програмата на bTV с водещи Николаос Цитиридис и Рая Пеева е привлякла близо 517 000 зрители с аудиторен дял 20,12%.

Рейтингът ѝ е достигнал 7.71.

Нова телевизия заложи на шоу със звездите от „Маскирания певец“, което са гледали 277 000 зрители, отчита ГАРБ. Аудиторният му дял е 10,81%, а рейтингът 4,14.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук