Алена за 2021: Борисов – възход или падение, Радев без втори мандат, изпитания за Нинова,
Новата 2021-а е година на глобална промяна. Дали ще е положителна и възходяща или негативна и низходяща, изпълнена с хаос и протести, зависи единствено от правилните решения и действия на хората, в личен и делови план. Това предупреждава астрологът Светлана Тилкова – Алена.  Ето нейната прогноза за политическата 2021: За КОВИД-ПАНДЕМИЯТА Човечеството ще се съвземе […]

Новата 2021-а е година на глобална промяна. Дали ще е положителна и възходяща или негативна и низходяща, изпълнена с хаос и протести, зависи единствено от правилните решения и действия на хората, в личен и делови план.

Това предупреждава астрологът Светлана Тилкова – Алена. 

Ето нейната прогноза за политическата 2021:

За КОВИД-ПАНДЕМИЯТА

Човечеството ще се съвземе много по-бързо от очакваното и световната икономика ще се върне в обичайното си русло най-рано около средата на септември 2021 г., но само при условие, че човеците са отговорни към заразата и се съхраняват. Допуснем ли трета вълна на заразата след средата на януари и през февруари, а през лятото и четвърта, трудно ще можем да разчитаме на икономически възход в България до края на 2021 г., която е година на глобална промяна и дава отражение върху следващите девет години от календара на човечеството. Ето защо дали ще излезем от кризата до края на 2021-ва, или ще влачим последиците в следващите девет години, зависи както от държавното управление, така и от личната отговорност на всеки от нас.

ЗА ДАТАТА НА ИЗБОРИТЕ

Неведоми са пътищата мисловни в главата на президента. Имайки предвид крайния му егоцентризъм, непоклатимата вяра, че другите грешат, той – никога, натрапчивия му инат и целия му трудов живот под фуражка, ще е чудо като да минеш под дъгата, ако датата на парламентарните избори (28 март) бъде сменена.

ГЕРБ ЩЕ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА

ГЕРБ ще е първа политическа сила, но все още заради много неизвестни дати преди изборния ден не е гарантирано, че ще състави правителство, въпреки че засега шансът е за четвърти мандат на Борисов. Доминацията на партията ще продължи заради градивното управление на държавата и категоричния ѝ възход при управлението на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов. Колкото и да е мразен и хулен, градивното управление на държавата като негово задължение е факт. Слава Богу, не е резултат от индивидуалните ни емоции и пристрастия на улицата или в кръчмата. След като ГЕРБ управлява вече десет години, а Борисов е на път да се превърне в най-дълго управлявалия министър-председател за всички времена в България, значи мнозинството от народа оценява положително неговата работа. 

МАЯ МАНОЛОВА БЕЗ ШАНС ЗА ПАРЛАМЕНТА

Към настоящия момент не съществува шанс на Мая Манолова и Отравното трио да влязат в парламента, което не означава, че грешни действия на премиера в месеците до изборите няма да им помогнат. Говоря за грешки на премиера, които да им открехнат портите на парламента, защото всичките тези мечтатели за власт като астрологични характеристики са обречени да не получат нужното им доверие от избирателите за влизане в Народното събрание.
И с липсващите дати предизборното фиаско на Мая Манолова и Отровното трио е предизвестено. И няма никакво значение дали ще разчитат на избиратели, обсебени само от омразата си към Борисов, или ще я стимулират с голям предизборен бюджет. Хвърля си парите на вятъра този, който им ги дава, ако им ги дава, разбира се, а не е само предизборна пушилка.

Мая Манолова изгори всички мостове зад себе си и успя сама да се дискредитира до степен само произнасянето на името ѝ да буди негативни асоциации. Тази жена достигна до връх, от който сама скочи в пропастта и се настани в политическата история на България. Алчността ѝ за власт я унищожи. С политическото ѝ движение, което се кани да създава, е същото. Като психоаналитик ще кажа, че на тази жена вече ѝ е необходима психотерапевтична помощ, защото манията ѝ за власт, каквато няма да има, след година-две може да я разболее.

Отровното трио олицетворява всичко най-отблъскващо, до погнуса, омерзение и отвращение като човешки качества. Тези същества са пример какви не трябва да бъдем. И те са алчни за власт, но астрологичните аспекти ни разкриват, че ще си останат с мечтите.

ПАРТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ С УСПЕХ ДО ПРОЦЕНТ И ПОЛОВИНА

Предварителните ми изчисления на база всичките дати от учредяването и включително регистрацията на „Републиканци за България“ ни разкриват, че успехът на Цветанов на изборите ще бъде между „и други“ до процент и половина най-много.

СЛАВИ ТРИФОНОВ С ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕСКОЧИ 4-ПРОЦЕНТНАТА БАРИЕРА

 Към настоящия момент астронумерологичните ми изчисления за „Има такъв народ“ се колебаят между аутсайдер и възможност да прескочи 4-те процента. Не съм по-крайна, защото в следващите няколко месеца предстои битката между партийките, като „Да, България“, „Има такъв народ“, изправени и полегнали движения и кой знае още какви мечтатели за власт за гласовете на мразещите освен ГЕРБ и Борисов, всичко и всички. Който спечели гласовете на мразещите, той ще е новият Бареков в Народното събрание, светнал и бързо изгаснал. За другите място няма да има, защото мразещите все пак са малък процент от гласуващите, гръмогласни, но пасивни на избори. Все пак е възможно преди предизвестения си крах Трифонов да ни облъчва от парламентарната трибуна с омразата си, но нека видим датата на президентския указ, датата на регистрацията му за изборите и тогава планетите ще ни разкрият има ли шанс неговата партия по някакъв начин да влезе в парламента.

ТРУДНА ГОДИНА ЗА БОЙКО БОРИСОВ – ВЪЗХОД ИЛИ ПАДЕНИЕ, КАКВОТО САМ СИ ДОКАРА

Трудна, по-трудна от 2020-а. Година на кръстопът, който може да избегне с правилни действия в няколкото месеца до изборите. Под правилни нямам предвид управлението на държавата в настоящата критична ситуация. България е много по-добре от западни държави, които възприемаме като цел мечта. 

Борисов и в предходните години, и през 2020-а продължи да е обидно безразлично дистанциран към подкрепящите го от душа и сърце и отзивчив до сервилност към враговете си, тези, които каквото и добро да стори за тях, пак ще пробват да го удавят в капка вода.  Безспорно този човек доказа качествата си на лидер, но и изяви странна мекушавост и навеждаща на мисли за спотаен страх дори там, където се иска железен юмрук, което отблъсква избиратели.

До рождения си ден през 2021 г. той е в личната си година на промени, съвпадаща с вибрацията на годината на Меркурий, неговия управител, и с вибрацията на неговата лична година, които му даряват успех, неочакван и от него. Дали ще се възползва от астрологично заложеното му, или ще го пропилее, все още не знам, няколко месеца ни делят от изборите. Годината му е на възход или на падение, каквото сам си докара с думи и дела. Засега единственото сигурно е, че ГЕРБ ще спечели изборите за Народно събрание. Като астрологични характеристики до началото на годината и с уговорката, че все още датите на президентския указ и регистрацията на ГЕРБ за изборите са неизвестни, ще кажа, че тази моментна картина наклонява везните към четвърти мандат за Бойко Борисов. Месеците от Нова година до изборите ще покажат дали управлението ще се запази, или ще има промяна, политическа нестабилност и предсрочни избори.

РУМЕН РАДЕВ БЕЗ ВТОРИ МАНДАТ

За Радев втори мандат няма да има, освен ако Борисов не му го подари, както направи с първия, тъй че годината му е на приключване. Крайно време е, след като правителството не намери сили и воля да задейства процедура за свалянето му от власт, Радев да спре да сее омраза и да разединява обществото, да спре да излага България навсякъде зад граница. Този човек е първият ни президент, който има в звездната си карта фиксираната характеристика да бъде свален от власт заради материални злоупотреби. Какви – нямам представа, но със сигурност на правителството и главния прокурор са им ясни. Кое наложи да останат скрити за обществото, ще си остане загадка и тя в никой случай не е общественият мир. Обществото щеше да приеме фактите.

Радев е очеваден пример за достигнато ниво на некомпетентност, което в съчетание с датата му на раждане на кармично наказание, презареждаща го с егоцентричен нарцисизъм, емоционалност, но и егоистична безчувственост,

Какви са мечтите на Радев, е ясно – или втори мандат, или негласно гарантиране на бъдеща власт, ако може еднолична, след президентските избори, чрез удобна му формация. Мечтите са едно, реалността – друга. Заобиколил се със сервилни ласкатели, този човек се изживява като велик водач, внушил си, че той мести фигурите и направлява политическата игра в България. За Радев всички са врагове и всички са пионки в неговата игра, но тъй като не притежава никакви лидерски качества, а интелектът му е обидно посредствен за позицията, която заема, вторият мандат или някакво управление с мирис на хунта ще си останат несбъднати негови мечтания.

ДЕСИСЛАВА РАДЕВА- РАЗОЧАРОВАНА ОТ СЪПРУГА СИ, ВЪЗМОЖЕН РАЗВОД

Между семейната двойка Радеви още проблясват чувства, неподвластни на астрологично изчисление, но съпругата е изгубила шанса да въздейства на президента, нищо, че ѝ е съпруг.

Заложеното в нейната лична година на ново начало до рождения ѝ ден през юли, когато тя проявяваше инатлива прибързаност, създаваше негативни отношения, които вредяха и на съпруга ѝ. След това се скри от обществото. Причината не е съвсем ясна, но моето астрологично тълкуване разкрива, че в нейната лична година на Съдбовно подчинение е бликнала ревността ѝ, споходило я е разочарованието от мъжа, когото е припознала като подходящия втори съпруг и на когото е възлагала големи надежди. Планетите ни подсказват, че е открила непознат човек в негово лице и дълбоко се е разочаровала от откритието си. Ако се направи психоанализа на поведението ѝ, ще установим, че е дистанцирана и се появява само там, където протоколът го изисква, но не задължително. Интересно дали аспектите на Меркурий, особено след юли 2021 г., ще станат причината за раздялата на вече бившата президентска двойка, или Десислава Радева ще се опита да промени съпруга си, мисия невъзможна.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРЕД НЕПРЕОДОЛИМИ ИЗПИТАНИЯ

Председателят на БСП Корнелия Нинова, която след рождения си ден през януари навлиза в най-трудната си спрямо предходните и следващите девет години, може да се окаже пред планини от трудно- до непреодолими изпитания както лично за нея, така и за партията, на която е лидер. На теория повече от десет години те все са алтернатива. На практика самостоятелен астрологичен шанс да съставят правителство на предстоящите избори нямат. Това обаче не означава, че ако решат още малко да се обезличат и се договорят с незначителните партийки, няма да имат възможност да бъдат с най-голям изборен резултат сред евентуалните си коалиционни партньори, явни или скрити, и право да излъчат следващ министър-председател. В този хипотетичен, но астрологично възможен вариант най-сигурни са предсрочните избори. 

Източник: РЕТРО

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук