На Нова година тотото предлага джакпоти за близо 10 630 000 лева
На Нова година Спорт Тото предлага джакпоти за близо 10 630 000 лева. Това съобщиха от Българския спортен тотализатор. „В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо хубаво, което да се случи през следващите 365 дни. Една от най-често срещаните мечти е за материално благоденствие. Всеки знае, че мечтите са цел, а действията […]

На Нова година Спорт Тото предлага джакпоти за близо 10 630 000 лева. Това съобщиха от Българския спортен тотализатор.

„В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо хубаво, което да се случи през следващите 365 дни. Една от най-често срещаните мечти е за материално благоденствие. Всеки знае, че мечтите са цел, а действията са горивото в двигателя на успеха. 105-я тираж на Български спортен тотализатор, който ще бъде проведен на 31 декември, е препълнен с възможности за крупни печалби.

На Коледа може и да не ви се е паднало парчето баница, в което бляска късметлийската паричка, но на Нова година, всеки има възможност да оправи това малко недоразумение. Въпреки това, Спорт Тото раздаде щедри печалби на всички късметлии, участвали в игрите ни. Историческата 2020 г., която беше доста предизвикателна за всички, направи седем участника милионери чрез числовите игри на Спорт Тото“, посочват от Българския спортен тотализатор.

Джакпотът в играта „6 от 49“ се очаква да достигне до колосалната сума от 6 600 000 лева.

„Забележителното в Новогодишния тираж е, че един късметлия ще спечели луксозен автомобил Jaguar, който ще добави невероятен лукс към всяко пътуване. Жребият ще определи щастливеца, измежду всички заложили в играта „6 от 49“. Всички залози за играта ще участват и в тегленето на Втори тото шанс, където някой участник може да премине границата между Старата и Новата година с печалба до 150 000 лева“, съобщиха от Спорт Тото.

„Хубави новини има и за почитателите на играта „6 от 42“, в която прогнозният джакпот е 780 000 лева. И 105-ят тираж няма да мине без допълнителни печалби от промоционалната кампания за Лоялност „Печалби плюс – празнични късмети“. Трима участници регистрирали кодовете на талони за моментните лотарийни игри „Баница с късмети“ и „Зимна приказка“ ще спечелят съответно ваучер за спортни стоки на стойност 300 лева, ваучер за почивка на стойност 500 лева, който важи до декември 2021 година и 43 инчов телевизор“, допълват от тотото.

3 000 000 лева достигат печалбите в играта „Тото 2 – Зодиак“.

„Който иска има възможност да участва, а късметът може да добави седем цифрена печалба в банковата сметка на най-големите късметлии. Всеки момент за такава печалба е подходящ, но на Нова година удоволствието от възможността за мащабно печелене на пари е още по-голямо“, посочиха от Българския спортен тотализатор.

Залози за 105-я тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 31 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете, които работят с празнично работно време.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук