Габрово изпраща 2020-та година с концерт на площада
Концерт на Миро и огнено шоу подкрепиха традицията в града В Габрово посрещат 2021 година още тази вечер. Специален гост на площада е певецът Миро. Да се изпраща старата година ден преди да настъпи Новата в Габрово се превръща в традиция. Идеята е на местната управа, откъдето се шегуват, че високите хонорари на изпълнителите навръх Нова година са космически, […]

Концерт на Миро и огнено шоу подкрепиха традицията в града

В Габрово посрещат 2021 година още тази вечер. Специален гост на площада е певецът Миро.

Да се изпраща старата година ден преди да настъпи Новата в Габрово се превръща в традиция. Идеята е на местната управа, откъдето се шегуват, че високите хонорари на изпълнителите навръх Нова година са космически, а за стиснатите габровци това е неоправдан лукс, информира Bulgaria On Air.

И тази година празненството на площада ще има, но при строги противоепидемични мерки.

Това, което правим е да се съберем на едно място заедно, да си припомним през каква трудна година минахме , да си пожелаем всичко добро и най-вече здраве през новата година и тъй като преценяваме ситуацията, в която се намираме, сме взели всички предпазни мерки. Въпреки че сме габровци, сме осигурили безплатни маски за хората, които с пропуснали да си вземат“, заяви главен експерт „Култура и туризъм“ към Община Габрово Елена Влаева.

Концерт на Миро, подгряван от местни групи и атрактивно огнено шоу, вече събират желаещите да празнуват на площада.

Габрово е едно по-различно място, четвърт от мен е от Габрово. Дядо ми е от околните села и се чувствам като у дома си. Нямам оплаквания, това е, което мога да кажа за годината. За съжаление загубихме много ценни хора, иначе година като година. Бъдете здрави, бъдете в мир със себе си и БОГ с вас„, каза Миро.

Прочутите със своите спестовност и чувство за хумор габровци са в настроение и готови да се забавляват.

Концертът ще завърши с празнични илюминации. А габровци се надяват трудната и лоша 2020 година да остане в миналото, а новата година да е по-добра и благословена.

Вижте кадри от концерта:

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук