Декларацията за информирано съгласие на ваксината срещу КОВИД-19 с неясноти
Елена Гунчева публикува възмущението си във фейсбук относно липсата на повече информация в декларацията за информирано съгласие, която всички ваксинирани от КОВИД-19 подписват. Ето какво пише Гунчева: „Това ви е декларацията за информирано съгласие. Сега, ако може, някой да ми каже какво знае за противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и за какви нежелани лекарствени […]

Елена Гунчева публикува възмущението си във фейсбук относно липсата на повече информация в декларацията за информирано съгласие, която всички ваксинирани от КОВИД-19 подписват. Ето какво пише Гунчева:

„Това ви е декларацията за информирано съгласие. Сега, ако може, някой да ми каже какво знае за противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и за какви нежелани лекарствени реакции знае!

На второ място, сте задължени ако започнете да приритвате, незабавно да уведомите властите. За техни задължения нещо не видях да е писано. В сайта на МЗ има за съгласието, но странно защо няма за противопоказания, взаимодействие и нежелани реакции.

ОТКЪДЕ ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ, БЕ, ДЕБИЛИ ПРОСТИ!?!“

Елена Гунчева

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук