Дегизиран министър обикаля ресторантите като таен клиент
Дегизирана със спортно яке, качулка и предпазна маска, вицепремиерката Марияна Николова е обикаляла ресторанти в курортите, за да провери като таен клиент дали спазват противоепидемичните мерки Това разказа тя пред Би Ти Ви, цитирана от „24 часа“. „Влизах дегизирана, минавах покрай рецепцията и надниквах в ресторанта, хората си ядяха спокойно“, обясни тя какво са представлявали […]

Дегизирана със спортно яке, качулка и предпазна маска, вицепремиерката Марияна Николова е обикаляла ресторанти в курортите, за да провери като таен клиент дали спазват противоепидемичните мерки

Това разказа тя пред Би Ти Ви, цитирана от „24 часа“.

„Влизах дегизирана, минавах покрай рецепцията и надниквах в ресторанта, хората си ядяха спокойно“, обясни тя какво са представлявали проверките й.

„Ще предложа на Нова година да се разреши да се посрещне в дванадесет новата година. Но преценката е на здравните власти. Браншът иска да работят поне до 12,30. По-стерилно е отколкото да се разнасят бутилки с шампанско по стаите“, заяви още Николова.

„За 24 и 25 декември нямам нито един сигнал за нарушение на правилата от ресторантите. Аз лично направих като таен клиент посещения, облечена с едно яке и качулка. Бизнесът не си позволява нарушения, защото един да допусне нарушение, това ще е петно за целия бранш.

Ако сме дисциплинирани след средата на януари ще можем да говорим за облекчение на мерките“, добави още тя.

На Нова година вицепремиерката не планирала да обикаля отново ресторантите.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук