Д-р Йосиф Пенев загуби битката с Covid-19
В месеците на трудни изпитания той продължи да лекува След продължително боледуване и борба с коронавирусната инфекция на 28.12.2020 г. ни напусна д-р Йосиф Пенев. В месеците на трудни изпитания той продължи да лекува, не се отказа от лекарския си и човешки дълг, въпреки големия риск за себе си и близките си хора, пише Янтра […]

В месеците на трудни изпитания той продължи да лекува

След продължително боледуване и борба с коронавирусната инфекция на 28.12.2020 г. ни напусна д-р Йосиф Пенев.

В месеците на трудни изпитания той продължи да лекува, не се отказа от лекарския си и човешки дълг, въпреки големия риск за себе си и близките си хора, пише Янтра днес.

Д-р Йосиф Здравков Пенев е роден на 10.04.1948 г. в с. Водолей в семейството на д-р Здравко Пенев и Райна Пенева. Заедно със своя брат д-р Петър Пенев избират да се посветят на грижата за хората. След завършването на образованието си в Медицински университет в гр. София, д-р Йосиф Пенев 46 г. работи и живее във Велико Търново. Негова спътница в живота е д-р Олга Пенева, с която са родители на две дъщери и един син, който продължава техния професионален път. Д-р Йосиф Пенев е горд дядо на петима внуци.

Да бъде лекар бе негово призвание. Всеки ден в грижа за пациентите бе ден на удовлетворение. Любящ и грижовен, всеотдаен съпруг, татко и дядо. Щастлив и обичан човек. Уважаван лекар и приятел. Нека е светъл пътят му!

Поклон пред паметта му!

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук