Проф. Красимир Гигов: Желаещите да се ваксинират към момента са около 45 000
Желаещите към момента са около 45 000 и техният брой нараства постоянно. Това каза председателят на Националния ваксинационен щаб проф. Красимир Гигов по време на брифинг пред Центъра за заразни и паразитни болести, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Ваксините пристигнаха без инциденти. Колегите от МВР положиха грижа за това. При разтоварването всичко беше наред. Сега […]

Желаещите към момента са около 45 000 и техният брой нараства постоянно. Това каза председателят на Националния ваксинационен щаб проф. Красимир Гигов по време на брифинг пред Центъра за заразни и паразитни болести, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Ваксините пристигнаха без инциденти. Колегите от МВР положиха грижа за това. При разтоварването всичко беше наред. Сега остава логистиката по места. Ще бъдат разпределени по 1 100 дози по основното им направление – Варна, София и Пловдив, а за Бургас ще бъдат около 450. Желаещите към момента са около 45 000 и техният брой нараства постоянно. Това са около 33%. Имаме постоянно заявки и от различни структури. Желанието в хората да се ваксинират все повече нараства“, допълни Гигов.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук