Проф. Венцислав Мутафчийски ще се ваксинира утре срещу COVID-19
Началникът на Военномедицинската академия /ВМА/ генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски ще се ваксинира утре срещу COVID-19, съобщиха от лечебното заведение. Ваксинацията ще бъде в 10.01 часа. На 27.12.2020 г. (неделя), в 10.01 часа ще започне ваксинирането на част от личния състав на Военномедицинска академия (ВМА) срещу SARS-CoV-2, пише във Фейсбук страницата на ВМА. „Първият ваксиниран в […]

Началникът на Военномедицинската академия /ВМА/ генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски ще се ваксинира утре срещу COVID-19, съобщиха от лечебното заведение. Ваксинацията ще бъде в 10.01 часа.

На 27.12.2020 г. (неделя), в 10.01 часа ще започне ваксинирането на част от личния състав на Военномедицинска академия (ВМА) срещу SARS-CoV-2, пише във Фейсбук страницата на ВМА.

„Първият ваксиниран в лечебното заведение ще бъде генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS. След него, личен пример ще дадат редица знакови имена в родната медицина, сред които проф. Никола Владов, професор Крум Кацаров, професор Илия Салтиров и т.н.
В първата група, която ще бъде ваксинирана – съобразно бройките за ВМА, са включени лекари, медицински сестри и санитари, които работят на първа линия в борбата със заразата в десетте COVID-клиники“, се казва още в публикацията в социалната мрежа.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук