По-хладно и облачно на втория коледен ден
На втория коледен ден – 26 декември времето ще се развали и ще нахлува по-хладен въздух. В северозападните райони ще вали дъжд, през деня и над останалата част от страната облачността ще започне да се увеличава, предаде репортер на БГНЕС. Вятърът ще бъде от североизток, над южните райони от югозапад и там ще бъде все […]

На втория коледен ден – 26 декември времето ще се развали и ще нахлува по-хладен въздух. В северозападните райони ще вали дъжд, през деня и над останалата част от страната облачността ще започне да се увеличава, предаде репортер на БГНЕС.

Вятърът ще бъде от североизток, над южните райони от югозапад и там ще бъде все още топло. Минималните температури ще бъдат между 1 и 6 градуса, за София – 4. Дневните температури ще бъдат от 4 до 7 градуса в районите с дъжд и мъгла, до 15 градуса в Южна България. За района на София максималната температура ще бъде 9 градуса, по Черноморието 10-13, в Северна България около 6-8 градуса, в Южна България 12-14 градуса. В неделя – Стефановден отново ще бъде облачно и дъждовно с температури от 8 до 11 градуса, в северните райони около 5-9 градуса.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук