Почина собственичката на Международно училище Класик
Собственичката и директор на Международно училище Класик Рени Илиева е починала след усложнения на прекаран коронавирус. Илиева е издъхнала в болницата преди Бъдни вечер, пише Марица. Повече от месец лекарите са полагали големи грижи, за да я спасят, но не са успели. Рени Илиева е една от знаковите личности в пловдивското образование след демократичните промени. През […]

Собственичката и директор на Международно училище Класик Рени Илиева е починала след усложнения на прекаран коронавирус.

Илиева е издъхнала в болницата преди Бъдни вечер, пише Марица. Повече от месец лекарите са полагали големи грижи, за да я спасят, но не са успели.

Рени Илиева е една от знаковите личности в пловдивското образование след демократичните промени. През 1997 година тя основава Частно основно училище Класик. В днешно време то се разраства и включва Детска градина Wonderland, Частно основно училище Класик и Частна профилирана гимназия Класик.

Заради високите стандарти на преподаване и учене, въведени от Рени Илиева, миналата година Международно училище Класик е прието да стане част от световното семейство на IB World School. Учениците на Класик могат да придобият британски квалификации за средно образование, международна диплома на International Bacalaureate и българска диплома.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук