Илиян Василев: Тази ваксина за много хора е спасение и вижте какво правят със Спасението
Не разбирам само защо се чудим на простотията на това управление с примера за логистиката на ваксините. Имало ЗИЛ хладилник – да не би шефката на РЗИ да е виновна, след като всички нагоре по веригата знаят че само такъв хладилник има. Или за микробуса с кренвиршите – такъв хладилен камион имат. Как иначе да […]

Не разбирам само защо се чудим на простотията на това управление с примера за логистиката на ваксините. Имало ЗИЛ хладилник – да не би шефката на РЗИ да е виновна, след като всички нагоре по веригата знаят че само такъв хладилник има. Или за микробуса с кренвиршите – такъв хладилен камион имат. Как иначе да купят специален хладилен камион, след като същите пари могат да бъдат „пренасочени“.

За пиар целите обаче летят едни милиони наляво и надясно.

Както пъти специалистите предупреждаваха, че най-големият кошмар на Пфайзър ваксините е тяхната логистика? Всичко е трябвало да бъде прогонено така, че да не стига до сегашната драма. Спомнете се колкото бодри репортажа на Севда ТВ за готовността да се приемат ваксините. Ама е толкова могат – всеки път като се изправят пред реален проблем и колабират.

Тъжното е, че сега ще стане цирк и със слагането на 10 хиляди ваксини за 5 дни. И точно от кога тече този срок 5 дни, защото специалния транспорт който ни ги достави не бе за минус 72 градуса. За това трябва организация. Ако не успеят ваксините отиват зян.

А се знае, че ваксините губят качествата при повторно замразяване.

Всичко около тази тема е ДОВЕРИЕ. И къде видяхте на някой от управляващите да пука за това.

Не, не злорадствам – жалко е. Тази ваксина за много хора е спасение. И вижте какво правят със Спасението.

Илиян Василев

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук