„Заедно за Васко“: Футболисти в помощ на млад мъж
Магията на Коледа и вярата в доброто обедини стотици души в помощ на Васил Стоев  В Етрополе футболисти се обединиха в подкрепа на болен млад мъж. Повече от 30 отбора взеха участие в благотворителен турнир, а срещите бяха изгледани от легендата – Христо Стоичков. Магията на Коледа и вярата в доброто обедини стотици души, включили се […]

Магията на Коледа и вярата в доброто обедини стотици души в помощ на Васил Стоев 

В Етрополе футболисти се обединиха в подкрепа на болен млад мъж. Повече от 30 отбора взеха участие в благотворителен турнир, а срещите бяха изгледани от легендата – Христо Стоичков.

Магията на Коледа и вярата в доброто обедини стотици души, включили се в кампанията „Заедно за Васко“, информира Bulgaria On Air.

Васил Стоев е на 32 години и е поставен пред огромно изпитание. Младият мъж от остра миелоидна левкемия. За лечението му в Турция са необходими повече от 200 хил. лева.

След благотворителния концерт, организиран в подкрепа на Васил, в неговия роден град Етрополе се проведе и футболен турнир, а средствата от него ще отидат за лечението на младия мъж.

В надпреварата взеха участие настоящи и бивши футболисти, както и любители на спорта. Христо Стоичков наблюдаваше играчите в повече от 30 тима.

Ако и вие искате да помогнете на младия мъж, можете да получите повече информация ТУК

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук