БМВ излетя в горичка край път във Враца
Катастрофа е станала край „Химко“ във Враца. Пътният инцидент е станал преди минути, съобщава BulNews. Джип „Рено Каджар“, с водач около 50-годишен мъж, излизал от града, движейки се в посока Новите гробища с подаден ляв мигач, когато 35-годишен шофьор на БМВ Х5 не видял светлинния сигнал, тръгнал да го изпреварва и го ударил странично. След сблъсъка […]

Катастрофа е станала край „Химко“ във Враца.

Пътният инцидент е станал преди минути, съобщава BulNewsДжип „Рено Каджар“, с водач около 50-годишен мъж, излизал от града, движейки се в посока Новите гробища с подаден ляв мигач, когато 35-годишен шофьор на БМВ Х5 не видял светлинния сигнал, тръгнал да го изпреварва и го ударил странично. След сблъсъка баварецът е изхвърчал в горичката край пътя, като за щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора, но материалните щети и по двете возила са сериозни.

На мястото на катастрофата има екип на Пътна полиция, който работи по документирането на случая. Влизащите в града шофьори да се движат с повишено внимание, тъй като едната лента е заета от смачканата кола и патрулката, а движението е временно затруднено.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук