На гости в дома на семейството, което се сдоби с втора двойка близнаци
Пълна къща за Коледа Първа Коледа в дома на двойка от София, в който наскоро проплакаха за втори път близнаци. Срещнахме ви с тях преди две седмици, когато бебетата се появиха на бял свят. Те са пето и шесто дете в семейството, в което вече има една двойка близнаци и още две деца. „Вече втора […]

Пълна къща за Коледа

Първа Коледа в дома на двойка от София, в който наскоро проплакаха за втори път близнаци. Срещнахме ви с тях преди две седмици, когато бебетата се появиха на бял свят. Те са пето и шесто дете в семейството, в което вече има една двойка близнаци и още две деца.

Вече втора седмица сме много добре, децата се забавляват много около празниците. Денят ни винаги е доста динамичен. Не е и много лесно“, разказва пред камерата на NOVA майката – Ралица.

Тя добавя, че се занимава с уроците, а по-малките прекарват деня в безгрижни игри.

Забременях съвсем спонтанно и неочаквано по време на първия локдаун. Бебетата се появиха по време на втория локдаун преди Коледа, като истински подаръчета за празника”, сподели Ралица Авджиева. И при предишните си бременности тя е била под грижите на акушер-гинеколога д-р Томи Попмарков.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук