Костадин Ангелов: Тази Коледа е различна!
Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат в домовете ни и по-добри дни за България Това написа във „Фейсбук“ министърът на здравеопазването Костадин Ангелов. „Коледа е! Ден, в който се посвещаваме на семействата си и на най-близките си хора. Свързваме го с най-милите спомени, с миговете на щастие, когато […]

Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат в домовете ни и по-добри дни за България

Това написа във „Фейсбук“ министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Коледа е!

Ден, в който се посвещаваме на семействата си и на най-близките си хора.

Свързваме го с най-милите спомени, с миговете на щастие, когато наяве излизат най-съкровените чувства към хората, които обичаме. Затова го очакваме с нетърпение, а веселите закачки и споделени моменти, още от украсяването на Коледната елха до откриването на подаръците под нея, са едно от най-вълнуващите изживявания за всяко дете.

Нека не забравяме и какво се крие зад този светъл празник. Защо векове наред мисълта за него сгрява сърцата на хиляди хора по целия свят? В онази свята нощ, преди повече от 2000 г., се ражда Божият син, който дава началото на нова ера в човешката история. Ерата на вярата, любовта към ближния и справедливостта. Точно те трябва да ни водят и сега – в края на годината, в която COVID-19 промени живота ни.

Тази Коледа е различна! Пазим едно от най-ценните неща – ЗДРАВЕТО!

Трябва да сме разумни и отговорни, но съм сигурен, че макар и в по-тесен кръг, ще я посрещнем, както и преди – с надеждата, която Спасителят ни завеща. Нека продължим да я носим в душите си! Тя и разумът ще ни помогнат да преодолеем трудната ситуация, в която се намираме. Да го постигнем – това за мен ще е най-големият подарък!

Всеки ден давам максимума от себе си в името на тази цел, защото искам българските граждани да са здрави, а не излекувани!

Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще донесат здраве, мир и благодат в домовете ни и по-добри дни за България!

Честито Рождество Христово!“, гласи пожеланието на министъра.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук