Колко струват пуловерите на внуците на Борисов?
Всеки от тях струва повече от размера на пенсията, която вземат над 360 000 възрастни хора в ГЕРБоландия С какви пуловери са облечени внуците на премиера Бойко Борисов и колко струват? Тези въпроси станаха горещи в социалната мрежа Фейсбук. Предположения и твърдения се появиха бързо след като Борисов публикува снощи снимки за Бъдни вечер. На тях той […]

Всеки от тях струва повече от размера на пенсията, която вземат над 360 000 възрастни хора в ГЕРБоландия

С какви пуловери са облечени внуците на премиера Бойко Борисов и колко струват? Тези въпроси станаха горещи в социалната мрежа Фейсбук.

Предположения и твърдения се появиха бързо след като Борисов публикува снощи снимки за Бъдни вечер. На тях той е прегърнал двете малки момчета, като има три кадъра.

Според твърдения във Фейсбук, пуловерите са маркови – на „Ралф Лорън„. А цената – повече от пенсията, която получава всеки от 360 000 пенсионери, казва потребител на име Светослав Трайков. Дали обаче е така и достатъчно ли е „доказателство“ по снимка в поста, с цена 145 долара – това всеки сам може да прецени. Минималната пенсия в България от 1 януари, 2020 година, ще е 300 лв., а според актуалния курс на БНБ 1 долар е 1,60 лв. – т.е. 145 долара т.е. 232 лв.

Към края на октомври, 2020 година, по данни на НОИ, съобщени пред БНР, 65 000 са хората с 212 лева пенсия, заради липса на осигурителен стаж, а почти 300 000 са тези с 250 лв. – те ще вземат 300 лв. от 1 януари.

Кой е Светослав Трайков – той беше един от задържаните за спирането на метрото, заедно с бившия депутат Минчо Спасов и бившия член на КЕВР Еленко Божков. Сега е считан за един от хората покрай Мая Манолова. Трайков блесна и с още едно запомнящо се действие срещу Борисов – заради вила „Секвоя“,

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук