Борисов: Brexit без сделка щеше да е нещо ужасяващо
„Надявам се, че ще продължим да работим в най-комфортни условия с Великобритания“ „Днес имаме много хубава новина. Макар и винаги в последния момент, ЕС намира правилните решения. Ще има споразумение с тази велика държава Великобритания. Така, надявам се, ние ще продължим да работим в най-комфортни условия с нея„. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време […]

Надявам се, че ще продължим да работим в най-комфортни условия с Великобритания“

Днес имаме много хубава новина. Макар и винаги в последния момент, ЕС намира правилните решения. Ще има споразумение с тази велика държава Великобритания. Така, надявам се, ние ще продължим да работим в най-комфортни условия с нея„.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на посещение в депо за сепариране за отпадъци в община Доспат.

Поздравявам и Урсула фон дер Лайен и Мишел Барние, както и моя приятел Борис Джонсън, който направи необходимото, за да имаме споразумение„, каза още той.

И допълни: „Brexit без сделка щеше да е нещо ужасяващо на фона на цялата пандемия и финансово-икономическа криза„.

Депото за сепариране в Доспат беше задача, за да можем да помогнем и за разширение на депото за отпадъци. Така отпадъкът може да се сепарира. Тук сме, за да видим какво е направено. В региона е много чисто”, каза Борисов по време на посещението в депото за сепариране за отпадъци.

Искам да честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани. Показваме как може да се живее не само приятелски, но и регионът да се развива по най-добрия начин”, допълни той.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук