Борисов на инспекция край Доспат: Пазим природата с най-модерни технологии за обработка на отпадъци
Навръх Рождество Христово премиерът Бойко Борисов не спира да работи. Заедно със зам.-министър Николай Нанков той е инспекция в Доспат и района, където провери нова инсталация за сепариране и екологично обработване на отпадъци. „Честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани, защото ние сме братя“, заяви премиерът Бойко Борисов. Той отчете, че е важно отпадъците […]

Навръх Рождество Христово премиерът Бойко Борисов не спира да работи. Заедно със зам.-министър Николай Нанков той е инспекция в Доспат и района, където провери нова инсталация за сепариране и екологично обработване на отпадъци.

„Честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани, защото ние сме братя“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той отчете, че е важно отпадъците да се разделят, а кметът на Доспат Елин Радев благодари на правителството и премиера, че през последните години са отпуснали 40 милиона лева, за да може да се развиват.

Борисов се запозна с технологията на сепариране на отпадъците, а кметът показа как всичко се разпределя и се рециклира, за да няма никакво замърсяване.

„Чудесно сте го направили, вижте колко ни е красива планината – Родопите. Навремето всички са били в урановите мини. После защо умираме най-млади в Европа. Сега вече ги няма, това е природата и трябва да я пазим“, заяви премиерът по повод модерния който се намира върху уранови находища.

Очаквайте подробности!

„>

„>

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук