Борисов: В сряда ще решим за добавките към пенсиите и за януари
В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари. Това каза премиерът Бойко Борисов при посещение в Западните Родопи, става ясно от видео, публикувано на страницата на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. „С доста усилия и постоянство връщаме живота в красивите, но отдалечени села. Поради липсата на адекватна инфраструктура, немалко хора напуснаха малките […]

В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари.

Това каза премиерът Бойко Борисов при посещение в Западните Родопи, става ясно от видео, публикувано на страницата на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“.

„С доста усилия и постоянство връщаме живота в красивите, но отдалечени села. Поради липсата на адекватна инфраструктура, немалко хора напуснаха малките населена места през последните десетилетия. Днес ние градим пътища и училища, защото всеки един българин и всяко едно населено място са ни важни!

Днес е хубав празник. В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари. Докато има пандемия, така ще бъде“, допълни премиерът, който цял ден се радва на народната любов и получава похвали как си изпълнявал обещанията.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук