МО в БСП-Благоевград с акция по даряване на хранителни продукти за Коледа
Хранителни продукти от първа необходимост раздадоха на възрастни хора от Младежкото обединение в БСП-Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Акцията е традиционна преди Коледа за младите социалисти, които подкрепят ежегодно ветераните на партията от града и района. „Както всяка година и тази не пропуснахме да уважим и зарадваме нашите възрастни другари по случай предстоящите […]

Хранителни продукти от първа необходимост раздадоха на възрастни хора от Младежкото обединение в БСП-Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Акцията е традиционна преди Коледа за младите социалисти, които подкрепят ежегодно ветераните на партията от града и района.

„Както всяка година и тази не пропуснахме да уважим и зарадваме нашите възрастни другари по случай предстоящите коледни и новогодишни празници. Благодарим на групата общински съветници от БСП, без които тази инициатива нямаше да бъде възможна. Дарихме усмивки, получихме топло посрещане и много надежди“, коментира председателят Веселин Христов доброволческата инициатива на младежите.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук