Младежкото обединение в БСП-Пещера дари таблети на ученици
По инициатива на Младежкото обединение в БСП-Пещера, с помощта на техни съмишленици и симпатизанти от града, бяха дарени 7 таблета за нуждите на деца, които не разполагат с необходимата техника за онлайн обучение. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Дарението прие Янка Костадинова – главен учител и представител на Основно училище „Свети Патриарх Евтимий“. Тя […]

По инициатива на Младежкото обединение в БСП-Пещера, с помощта на техни съмишленици и симпатизанти от града, бяха дарени 7 таблета за нуждите на деца, които не разполагат с необходимата техника за онлайн обучение. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Дарението прие Янка Костадинова – главен учител и представител на Основно училище „Свети Патриарх Евтимий“. Тя благодари за възможността да бъде облекчена работата на педагозите и децата.

„Очакваме с нетърпение усмивките на техните лица, когато получат таблетите. Благодаря от тяхно име. Пожелавам на всички дарители весели и честити Коледни и Новогодишни празници!“, каза Янка Костадинова.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук