Марешки: Лекарите са с най-високо доверие в обществото, не армията
„Тази година с най-високо обществено доверие са българските лекари, не военните“, заяви зам.-председателят на НС Веселин Марешки. Така той отговори на изказване по БНТ на военния министър Каракачанов, че армията имала най-висок рейтинг през 2020г. „Всеки ден хиляди българи отиват при лекарите с надежда, че ще ги излекуват, че ще им помогнат. Не съм чул […]

„Тази година с най-високо обществено доверие са българските лекари, не военните“, заяви зам.-председателят на НС Веселин Марешки.

Така той отговори на изказване по БНТ на военния министър Каракачанов, че армията имала най-висок рейтинг през 2020г.

„Всеки ден хиляди българи отиват при лекарите с надежда, че ще ги излекуват, че ще им помогнат. Не съм чул някой да е отишъл за това при военните. Нека в тези трудни времена малко да се смирим и да не се изхвърляме. Нека отдадем заслуженото първо на българските лекари, на медицинските сестри, на лаборантите, на фармацевтите- това са хората на първа линия, които ежедневно са изложени на риск, които забравят себе си, за да пазят живота на другите. Точно днес, на Рождество, трябва на тях да благодарим, тях да почетем„, категоричен е лидерът на ВОЛЯ.

По думите му, той не подценява ролята на военните, но в случая, особено през тази толкова тежка за лекарите година, трябва да се отдаде заслуженото именно на тях.

Пожелавам на българските медици здраве и щастие, много сили и кураж в това огромно изпитание. Нека знаят, че сме им признателни! Пожелавам и на всички българи здраве, щастие, просперитет! Светли Коледни празници„, пожела зам.-председателят на НС Веселин Марешки.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук