След грабежа на инкасо автомобил в Перник: Възстановиха всички суми на клиентите
След въоръжения грабеж на инкасо автомобил в Перник този петък, компанията “VIP Security” възстанови всички инкасирани суми на клиентите си. Още в първия работен ден след атаката, извършена от въоръжена престъпна група срещу охранителите на инкасо автомобила, сметките на всички клиенти на компанията бяха заверени в срок и по този начин се осигури нормалната им […]

След въоръжения грабеж на инкасо автомобил в Перник този петък, компанията “VIP Security” възстанови всички инкасирани суми на клиентите си. Още в първия работен ден след атаката, извършена от въоръжена престъпна група срещу охранителите на инкасо автомобила, сметките на всички клиенти на компанията бяха заверени в срок и по този начин се осигури нормалната им работа.

“Вярваме, че голяма част от нашата роля на надежден партньор на българския бизнес е и да гарантираме на нашите клиенти, че независимо какво се случва, те винаги са защитени и осигурени от нас. За съжаление живеем в напрегнато време и вероятно ще ставаме свидетели на подобни тежки престъпления все по-често. Работата ни не е лесна, но клиентите ни знаят, че могат да разчитат на нас в подобни моменти, за да имат свобода на бизнеса си, като сигурността им е гарантирана и финансово”, коментираха от компанията.

Екипите на компанията продължават да изпълняват ангажиментите си по план и без прекъсване. С повече от 22 години опит на територията на цялата страна и огромен екип от специалисти в сферата на сигурността, компанията “VIP Security” осигурява работни места на над 4000 българи.

С предоставяните услуги, компанията осигурява възможност на всеки бизнес или физическо лице да разгърнат пълния си потенциал и да се съсредоточат върху важните за тях неща. Вече над 22 години компанията се подписва под слогана “Свободата на сигурността”.

“Заставаме зад нашите служители, които доказано нямат общо с въоръжения обир в петък и продължаваме да работим с властите до окончателно изясняване на всички детайли, свързани с този случай. За нас са изключително важни екипната работа и добрият дух в организацията. Вярваме, че личните качества и умения на всеки един наш кадър, независимо от позицията му, ни направиха успешна компания” коментираха още от компанията “VIP Security”.

Източник Нова телевизия

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук