Рита Ора е блокирана в България
Певицата Рита Ора е блокирана в България за Коледа заради отмяната на полетите до Великобритания, съобщи в. „Дейли мейл“. Рита Ора пристигна в България, за да снима видеоклип с надеждата, че работата ѝ в страната няма да привлече много внимание. Преди това тя предизвика скандал, като организира голямо парти за рождения си ден през ноември […]

Певицата Рита Ора е блокирана в България за Коледа заради отмяната на полетите до Великобритания, съобщи в. „Дейли мейл“.

Рита Ора пристигна в България, за да снима видеоклип с надеждата, че работата ѝ в страната няма да привлече много внимание.

Преди това тя предизвика скандал, като организира голямо парти за рождения си ден през ноември въпреки забраните за събиране в Лондон заради пандемията. Наложената ѝ глоба беше 10 000 лири. Тя пренебрегна и разпоредбите за изолация, след като се върна от пътуване до Египет.

Представител на певицата е отказал коментар.

Българското правителство наложи забрана на полетите от и до Великобритания до 31 януари заради новия щам на Ковид-19, който се разпространява на острова.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук