Нинова с призив за празниците: Помагайте на възрастни, самотни, изолирани и болни хора
„Нека по време на празници структурите ни в страната да се мобилизират, за да помагат на възрастни, самотни, изолирани и болни хора“. За това призова председателят на БСП Корнелия Нинова по време на работна среща с новоизбрания областен председател на БСП в Стара Загора Румяна Динева и Надежда Димитрова – новоизбран общински председател на община […]

„Нека по време на празници структурите ни в страната да се мобилизират, за да помагат на възрастни, самотни, изолирани и болни хора“. За това призова председателят на БСП Корнелия Нинова по време на работна среща с новоизбрания областен председател на БСП в Стара Загора Румяна Динева и Надежда Димитрова – новоизбран общински председател на община Павел баня.

Нинова благодари за активното участие на Младежкото обединение, общинските съветници и депутати от област Стара Загора за включването им в доброволческата кампания – в болници, РЗИ и социални грижи.

„Доброволчеството в тези тежки времена, по време на ковид кризата, е наша основна задача, за да сме близо до нуждаещите хора“, подчерта още тя.
В рамките на обиколката й в страната, Нинова обсъжда и темата за алтернативния План за устойчивост и възстановяване на БСП. По думите й мерките, които правителството предлага в своя план не представляват стратегическа визия за България: „Рискуваме, докато ГЕРБ са на власт, Европейската комисия да не одобри плана на България, а оттам – и средствата, предназначени за страната да се забавят“.
Нинова е категорична, че планът на БСП е ориентиран изцяло с грижа за хората. „Целта е европейските средства да стигнат до всеки човек“, категорична е Нинова.

„БСП откроява три приоритета в алтернативния си план, а именно – нов модел в здравеопазването, мерки за икономически растеж и повишаване на доходите“, припомни лидерът на българските социалисти.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:
https://bsp.bg/news/view/19092-ninova_s_priziv_za_praznitsite__pomagayte_na_vyzrastni_samotni_izolirani_i_bolni_hora.html

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук