Натоварен трафик и задръствания заради предстоящите празници
Пълни магазини и засилен трафик – типично предколедно настроение, независимо от ограниченията на пандемията Очакванията, че тази година няма да има празнични пътувания не се оправдават. Задръстване имаше още от обяд по големите булеварди на София. Засилен беше и трафикът към изходите на столицата към автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“. От Пътна полиция призовават за внимателно […]

Пълни магазини и засилен трафик – типично предколедно настроение, независимо от ограниченията на пандемията

Очакванията, че тази година няма да има празнични пътувания не се оправдават. Задръстване имаше още от обяд по големите булеварди на София. Засилен беше и трафикът към изходите на столицата към автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“.

От Пътна полиция призовават за внимателно шофиране и напомнят, че правилата трябва да се спазват. Екипи на КАТ ще има както на изходите на големите градове, така и по големите пътни артерии в страната, предава БНТ.

„Контролът ще се упражнява ежедневно във всички празнични работни дни до края на годината, като основното, което ще се контролира това са скоростните режими, задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите, както и през празничните дни, знаете, че хората са предпразположени на събирания и е важно да отбележим за тях да не сядат зад волана на автомобил, употребили алкохол и наркотични вещества“, обясни старши комисар Николай Крушарски.

Тази сутрин затворен за движение беше участък от магистрала „Хемус“ заради пътен инцидент с един загинал.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук