Младежкото обединение на БСП в Плевен се включи в инициативата „С маската на Дядо Коледа”
Децата в неравностойно положение от община Левски бяха зарадвани с играчки, плодове, лакомства и много шоколади от младите социалисти от Плевен. Инициативата стана възможна с подкрепата на народните представители от групата на „БСП за България” Васил Антонов и Нона Йотова. Младежите-социалисти коментираха, че с подобни акции са готови и ще продължат и в други общини […]

Децата в неравностойно положение от община Левски бяха зарадвани с играчки, плодове, лакомства и много шоколади от младите социалисти от Плевен. Инициативата стана възможна с подкрепата на народните представители от групата на „БСП за България” Васил Антонов и Нона Йотова.

Младежите-социалисти коментираха, че с подобни акции са готови и ще продължат и в други общини на територията на област Плевен.
„Доброто е заразно!”, категорични са те и разкриха, че са се включили и в друга благотворителна инициатива „Коледа за всяко дете”. Целта на тази кампания е да осигури хранителни продукти на семейства в неравностойно положение в навечерието на най-светлите християнски празници. Акцията е до 30-ти декември. Младежите призовават всеки, който има желание да се включи.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:
https://bsp.bg/news/view/19091-mladejkoto_obedinenie_v_bsp_pleven_se_vklyuchi_v_initsiativata_s_maskata_na_dyado_koleda.html

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук