Ген. Мутафчийски към инфекционистите във ВМА: Поздравления за човещината и за духа на единство
„Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това не са просто формални думи. Гордея се изключително много с вас.“ Това заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който в навечерието на светлите християнски празници посети Катедрата по инфекциозни болести и благодари на екипите за неуморния труд през тази […]

„Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това не са просто формални думи. Гордея се изключително много с вас.“ Това заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който в навечерието на светлите християнски празници посети Катедрата по инфекциозни болести и благодари на екипите за неуморния труд през тази тежка година, съобщиха на страницата си във Фейсбук от ВМА.

„Толкова много хора преминаха през тези две клиники и най-важното, което споделят е: „какви са тези хора, това са извънземни?! Как могат 9 месеца да работят с тези скафандри и да не загубят добрата дума, да не загубят усмивката – по очите ви виждат, че се усмихвате. Това човешко отношение се реплицира от всички, които преминаха през тези звена, коментира още началникът на ВМА.

„Поздравления за човещината, за духа на единство и колективност, които са изключително рядко срещани в днешно време. През тези месеци на изпитания вие показахте, че мислите един за друг, не само като колеги, но и като приятели. Благодаря за чудесната работа, която вършите. Весело посрещане на празниците, пожелавам ви да сте живи и здрави вие и вашите семейства, и още много успехи занапред. Гордея се с вас“, обърна се генерал-майор Мутафчийски към колегите си от първата линия в битката с COVID-19. 

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук