Бойко Борисов: Ситуацията е наистина тежка
Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели Това казах на премиера Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с осигуряване на ваксини срещу COVID-19, обяви във фейсбук премиерът Бойко Борисов. Коментарът му е по повод решението на правителството да предостави ваксини и за Северна Македония. „Ситуацията е наистина тежка […]

Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели

Това казах на премиера Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с осигуряване на ваксини срещу COVID-19, обяви във фейсбук премиерът Бойко Борисов. Коментарът му е по повод решението на правителството да предостави ваксини и за Северна Македония.

„Ситуацията е наистина тежка и трябва да се подкрепяме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-важен и ще положим всички усилия да го съхраним“, добави още Борисов.

Вчера от правителството обявиха, че това е акт на солидарност към другите държави в битката с коронавируса. На заседанието присъства и министърът на здравеопазването в Северна Македония, който благодари на всички.

„Правим го с най-чисто сърце. Правим го за живота и здравето на нашите най-близки съседи“, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на вчерашното правителствено заседание.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук