Астронавтите от МКС с новогодишно послание за надежда (ВИДЕО)
Членовете на мисия 64 на Международната космическа станция, които ще прекарат празничния сезон в околоземна орбита, отправиха новогодишно послание за надежда към всички хора на нашата планета. Във видео, качено в социалната мрежа Facebook, астронавтите от НАСА Майк Хопкинс, Виктор Глоувър, Шанън Уокър, Кейт Рубинс и японският им колега Соичи Ногучи, ни напомниха за силата […]

Членовете на мисия 64 на Международната космическа станция, които ще прекарат празничния сезон в околоземна орбита, отправиха новогодишно послание за надежда към всички хора на нашата планета.

Във видео, качено в социалната мрежа Facebook, астронавтите от НАСА Майк Хопкинс, Виктор Глоувър, Шанън Уокър, Кейт Рубинс и японският им колега Соичи Ногучи, ни напомниха за силата на човешкия дух и способността ни да устояваме на предизвикателствата, които ни поднесе отминаващата 2020-та година.

Астронавтите напомниха, че името на кораба, с който са пристигнали на орбиталния комплекс през ноември е „Сила” – име избрано, в чест на хората от целия свят и на екипите, помогнали за осъществяването на мисията. „Нека си спомним и за хората, които загубихме през тази година”, заяви командирът на мисията Майк Хопкинс. „Едва ли можехме да изберем по-подходящо име, с което да опишем 2020-та”, сподели и негов колега.

„Нека обърнем нова страница с подновена надежда и силен дух за една по-добра година”, пожелаха астронавтите от борда на Международната космическа станция.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук