Деца дариха рисунки на депутати от БСП в признателност за дарителството им за община „Тунджа“
Картини, нарисувани от деца, и благодарствени писма от община „Тунджа“ получиха народните представители от БСП зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин и Николай Пенев. Жестът е израз на признателност към депутатите-социалисти като дарители на общината. Тунджанският кмет Георги Георгиев посочи, че благодарствените писма са за дългогодишното им участие в Коледните благотворителни кампании на общината. Той […]

Картини, нарисувани от деца, и благодарствени писма от община „Тунджа“ получиха народните представители от БСП зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин и Николай Пенев.

Жестът е израз на признателност към депутатите-социалисти като дарители на общината. Тунджанският кмет Георги Георгиев посочи, че благодарствените писма са за дългогодишното им участие в Коледните благотворителни кампании на общината. Той припомни, че тази година тя се провежда под различна форма заради пандемичната обстановка и средствата се набират по сметка.

Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин благодари за красивата детска рисунка и обеща да я постави в кабинета си като увери, че и тази година ще се включи в кампанията, за да подкрепи талантливите тунджански деца и младежи.
Николай Пенев също заяви, че ще спази традицията и ще се включи в кампанията.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:
https://bsp.bg/news/view/19085-risunki_na_malchugani_poluchiha_deputatisotsialisti_kato_priznatelnost_za_daritelstvoto_im_za_obshtina_tundja.html

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук